BCD – Kerstduik op zaterdag 16 december

Terwijl de rendieren nog aan hun conditie werken voor de grote nacht en Mariah Carey haar stembanden opwarmt, laten we de kerstbomen even achter ons en duiken we opnieuw de gezellige chaos in. Op zaterdag 16 december nodigen we jullie uit om samen met onze duikclub in feestelijke stijl het water te verkennen in de betoverende Put van Ekeren.
 
We verzamelen om 15.00u op de parking, waar het getij altijd gunstig lijkt te zijn… althans, tot nu toe!
Na onze onderwateravonturen kunnen jullie je tegoed doen aan de legendarische tartiflette van Piet, verwarmende erwtensoep, gluhwein, heerlijke warme chocolademelk (uiteraard met de optie voor een vleugje rum) en een assortiment aan koekjes. Dit alles voor een bescheiden bijdrage van € 7 per persoon.
 
Om deel te nemen aan de duik, stuur een mailtje naar de duikverantwoordelijke van dienst, Joeri joeri.loos@outlook.be.
Om jezelf aan te melden voor het après-duikfestijn, stort je € 7 per niet-duiker of € 10 per duiker (extra € 3 voor de dagvergunning) op rekening BCD – BE81 4245 5009 7124 met vermelding “Kerstduik – je naam  – aantal personen”. Kinderen tot 12 jaar gratis. Doe dit alsjeblieft vóór zondag 10/12, zodat de kerstman voldoende tijd heeft om al onze lekkernijen in te slaan! Wij zorgen voor de dagvergunningen, indien je een jaarvergunning hebt, even vermelden aan Joeri en hoef je natuurlijk maar € 7 te betalen.

 
Laten we er samen een spetterend feest van maken!