Je bent lid van BCD en Nelos als de betaling van je lidgeld is gebeurd. OPGELET, enkel na betaling ben je ook in orde met de verzekering om te komen trainen in het zwembad en om te duiken!! Na betaling ben je verzekerd tot 31 maart (op basis van je vorige Medische fiche).

Belangrijk: doe de betaling van jouw lidgeld vanaf 1 januari 2024 (en dus niet vroeger maar ook NIET later dan je eerste zwembadtraining of je eerste duik) en dit uitsluitend door overschrijving en met vermelding van je “Naam” en Lidgeld BCD 2024 op rekeningnummer BE81 4245 5009 7124 van Bevers Castors Diving.

Voor 31 maart moet je dan nog een bezoekje brengen bij de dokter, en kan je jouw inschrijvingsformulier via de onderstaande knop ‘Inschrijvingsformulier’ invullen. Je kan de Medische fiche hier onderaan downloaden. Het medisch attest moet dateren van ná 1 september 2023.
Vanaf de leeftijd van 45 jaar is het ook verplicht om om de 5 jaar een E.K.G. onder belasting uit te voeren. Van zodra je over de ingevulde medisch attest(en) beschikt, kan je je inschrijving voltooien.

De BCD ledenbijdrage voor 2024:

  • € 165 standaard lidmaatschap;
  • € 185 lidmaatschap (enkel voor nieuwe Nelos leden) voor iedereen die zich inschrijft tussen 1 september 2024 en eind december 2024. Dit lidmaatschap loopt tot eind 2025;
  • € 100 als zwemmer (= je bekomt geen CMAS brevet) of niet actief lid;
  • € 90 indien je bij BCD aansluit als tweede lid (= reeds lid van een andere NELOS club)

Nieuwe medische fiche – editie 2023

Optioneel kan je ook nog een formulier voor de aanvraag van een terugbetaling laten aftekenen en afstempelen door het secretariaat. De meeste ziekenfondsen betalen een deel van het lidgeld van een sportclub terug. Doorgaans kan je dit formulier terugvinden op de website van je ziekenfonds. Kortom, breng dit document mee naar het secretariaat op woensdag en we brengen dit graag voor jou in orde.