BCD – [NELOSINFO] nr. 436 – Aanspreekpunt Integriteit

Ook sportverenigingen kunnen te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag. Daarom heeft de overheid beslist dat elke vereniging een “AANSPREEKPUNT INTEGRITEIT” moet hebben. Deze functie is niet voorbehouden voor het bestuur en dus kan ieder aangesloten lid deze taak vervullen. 
In bijlage vind je de NELOS-INFO 436 met de nodige uitleg hierover. 

Voel jij je geroepen om deze taak op U te nemen en wil je de opleidingen volgen meld je dan met een mailtje aan duikschoolleider.bcdduikclub@gmail.com en dit voor vrijdag 28 mei 2021. Ik maak dan deze namen over aan het secretariaat van NELOS. Gelieve in je aanmelding ook expliciet te vermelden of je de beide cursussen wil volgen of slechts de eerste. 

Samen sporten willen we in deze tijden ook op een ethische wijze doen.