BCD – Opleiding DHV (herinnering)

Ik wil jullie graag herinneren aan mijn mail van 4 juli 2022 in verband met de opleiding “DUIKER HULPVERLENER”. Zoals vermeld in deze mail moet je als je deze cursus wil volgen inschrijven door het bedrag van 45,00€ te storten op de rekening van BCD met de vermelding : DEELNAME AAN DE OPLEIDING EN EXAMEN DHV. Daarenboven moet je ook nog mailen naar de organiserende regionale afdeling.  Voor BRAVOS is dat secretariaat@bravos-vzw.be met de vermelding  van je naam, voornaam, duikschool en brevet.

In de aanvankelijke mail vind je ook de data en de onderwerpen van de opleiding die doorgaat in Park Van Relst, Aarschotsebaan 128, in 1910 Kampenhout.
Het Bravos programma is tevens ook nog ’s bijgevoegd.

 
Het examen DHV voor dit jaar gaat door op zaterdag 15 oktober 2022 om 08u00, in het Montfortcollege, gelegen te 3110 Rotselaar, Aarschotsesteenweg 39.
 
Voor alle deelnemers : VEEL SUCCES !
 
Gilbert
 


Hi Bevers,

Na een hele periode is NELOS opnieuw in staat om in 2022 twee DHV-examens te organiseren. Het eerste examen is al achter de rug, maar in het najaar staat er nog een examen gepland in Rotselaar. Hieronder vind je al de nodige informatie terug over het examen en de regionale lessenreeksen.

NELOS-Info nr. 490

Indien je je registreert, moet je tevens het opleidingsgeld (€ 45) storten op rekening nr. BE81 4245 5009 7124 van Bevers Castors Diving met de vermelding van je naam en de mededeling “Opleiding DHV”. Pas dan kan de opleiding DHV worden opengezet in Dives.