BCD – Kerstduik 2021

Nu mijn goede vriend Sinterklaas terug naar Spanje is, wordt het tijd om het einde van dit speciale duikjaar te vieren. Dat doen we op zaterdag 18 december 2021, dan verwachten wij jullie allen om 13u30 onder de Zeelandbrug.

Terwijl de moedigsten onder jullie nog eens het onderwaterleven van de Oosterschelde verkennen (niet verplicht natuurlijk) zal Piet (niet die zwarte) zijn befaamde Tartiflette bereiden en zullen de bereidwillige help(st)ers zorgen voor de Gluhwein en gewone ofspeciale (aangelengde) hete chocomelk zodat iedereen (dus niet alleen de duikers) zich terdege kan opwarmen. Natuurlijk zal er voor diegenen die geen melk lusten wel iets voorradig zijn…  Hierbij zal dan ook nog eens gezorgd worden voor de nodige “ambiance” zodat we samen het duikjaar kunnen afsluiten.

Opdat er voldoende eten en drinken zou zijn voor iedereen vragen we jullie om VOOR WOENSDAG 15 DECEMBER 2021 in te schrijven via een mailtje aan duikschoolleider.bcdduikclub@gmail.com. Vermeld dan ook met hoeveel personen je komt en of je al dan niet gaat duiken (dan kunnen we de ploegen al vormen).

Is je droogpak niet lekvrij of ben je niet vorstbestendig dan hoef je niet te duiken maar ben je toch welkom ! Dan kan je alvast de nodige anti-vries (vloeibaar en vast) innemen zodat je er volgend jaar beter tegen kan.

We spreken dus af op onze traditionele kerstduik op zaterdag 18 december 2021 om 13u30 onder de Zeelandbrug