BCD – Een paar mededelingen

We willen jullie graag een paar praktische zaken en een overzichtje van verschillende activiteiten brengen. Een paar duiken worden hier extra in de kijker gezet maar vergeet ook niet onze andere duikactiviteiten te raadplegen. 

 1. Parkeren aan het zwembad: de parking is nu een blauwe zone tot 20h, vergeet dus niet je parkeerschijf te plaatsen als je voor 20h aankomt !
   
 2. Op zondag 5/12 is er onze Sinterklaasduik te Barges en alleen als je heel stout bent geweest heb je geen reden om er niet heen te gaan… 
   
 3. Op woensdag 15/12 is er geen zwembadtraining: op die avond wordt er bij ons het examen AI georganiseerd waar Luc Vanderborght, Karl Madou en een paar kandidaten van andere clubs aan meedoen; het zwembad-examen start om 20h, door de geldende Covid maatregelen zijn er jammer genoeg geen supporters toegelaten. 
   
 4. De kerstduik gaat door aan/onder de Zeelandbrug op zaterdag 18/12, afspraak is gepland om 13h30, verdere details volgen nog.
   
 5. De winterstop is tijdens de kerstvakantie van 27 december tot 9 januari, er is dus geen zwembadtraining op woensdag 29/12 en op woensdag 5/1.
   
 6. De eerste zwembadtraining van het nieuwe jaar is dus op woensdag 12/1, op deze datum houden we dan ook traditioneel onze nieuwjaarsreceptie om 20h; we houden jullie verder op de hoogte, want opnieuw kan Covid nog roet in het eten gooien.
   
 7. De website is veranderd van provider, en een paar dingen staan nog niet helemaal zoals het moet, maak jullie geen zorgen, we brengen dat nog in orde.
   
 8. En we sluiten af met goed nieuws, binnenkort volgt er een mailtje betreft het lidgeld 2022. We kunnen alvast meedelen het bestuur heeft beslist het lidgeld niet te verhogen en ook tot eind juni 2022 moet er niet worden betaald voor toegang tot het zwembad !