Duik La Gombe – 6 maart 2021

Hallo Bevertjes en Beveresjes,

Zoals jullie weten is het duiken op dit ogenblik een beetje beperkt. Enkel onze vaste duikstek in Vodelée staat voorlopig op de kalender. Dat kon echter niet blijven duren en dus hebben we gezocht of er nog een alternatief bestond. En, jawel op zaterdag 06 maart kunnen we een duik organiseren in de steengroeve La Gombe in Esneux.
We komen er samen om 13u00 stipt. We moeten immers samen naar binnen rijden . Door de corona-maatregelen is ook daar het aantal deelnemers beperkt en moet er dus op voorhand worden ingeschreven. Om alles vlot en succesvol te laten verlopen moeten de kandidaten zich VOOR 20 FEBRUARI 2021 inschrijven. De plaatsen zijn zeer snel ingenomen.

Inschrijven doe je via mail naar de verantwoordelijke instructeur Gaby Knevels op het mailadres gabyknevels@hotmail.com
In deze mail moet je naast je deelname ook je Gsm-nummer vermelden. Gaby zal je dan via WhatsApp een QR code sturen voor de betaling. Dit zal uiteraard pas gebeuren na de definitieve reservering in La Gombe. INSCHRIJVEN = BETALEN en kan je door omstandigheden toch niet deelnemen dan moet je zelf een vervanger zoeken, er worden geen terugbetalingen gedan. Enkel diegenen die tijdig zijn ingeschreven kunnen deelnemen aan deze activiteit.

Ook in La Gombe gelden de coronaregels. De voornaamste hiervan vind je in de bijlage. Hou jullie aub aan deze regels om te vermijden dat een volgende reservatie door de club zou geweigerd worden.

Spijtig genoeg kunnen we na de duik niet zoals gewoonlijk genieten van een “pavé sur pierre” in Sprimont maar diegenen die LA GOMBE kennen weten dat een duik in deze steengroeve steeds de moeite waard is. Deze steengroeve is trouwens geschikt voor zowel beginnende als ervaren duikers en de koi en steuren zijn er nog steeds talrijk aanwezig. Dus allen (of toch velen) daarheen !

Gilbert

KEEP IT ALWAYS WET BUT SAFE