Nieuwjaarswensen en lidmaatschap 2021

Beste Bevers,

Hoera ! Het jaar 2020 is eindelijk afgelopen !
Sinds 13 maart heeft het verschrikkelijke “C-beest” de voor ons duikers zo essentiële clubactiviteiten op zeer efficiënte wijze ondermijnd…
2020 was een jaar waar niets mocht, alles moest, regels werden opgelegd, versoepelingen werden toegestaan om daarna weer nieuwe, strengere maatregels af te kondigen.  
Ik stel voor om dit kl*tejaar/k*tjaar (m/v) zo snel mogelijk uit ons geheugen te deleten.

Hoera ! Het jaar 2021 is eindelijk begonnen !
Bij deze wensen wij jullie een gezond, gelukkig en vooral beter nieuw jaar waarin we ons hopelijk weer zo snel mogelijk kunnen laten besmetten door het duikvirus.

We kijken hoopvol naar 2021 en durven alvast te dromen van betere tijden en de kans om al wat we gemist hebben dubbel en dik goed te maken.  
Hoewel het jaar gestart is, laten de huidige regels ons helaas niet toe om onze clubactiviteiten te hervatten. We houden jullie op de hoogte zodra we er terug kunnen induiken.
Onze nieuwjaarsreceptie hebben jullie zeker nog te goed !

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook de vernieuwing van je lidmaatschap.
Lidgelden zijn een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Ze worden voornamelijk gebruikt voor o.a. onderhoud of uitbreiding van materiaal, enz.. 
We durven er bijgevolg op rekenen dat iedereen ook in 2021 lid blijft.

We hebben binnen het bestuur beslist om het lidgeld 2021 op hetzelfde niveau te houden als in 2020. We durven het niet riskeren om het lidgeld te verlagen, onze budgettaire situatie is hiervoor helaas te onzeker.

We doen wel een aantal inspanningen om de financiële pijn een beetje te verzachten :
– De verhoogde Nelos-bijdrage rekenen we niet door aan onze leden.
– De inkomgelden voor het zwembad (2,50 EUR) werden niet aangerekend in september-oktober en zullen tijdelijk ook niet worden gevraagd wanneer we mogen herstarten.
– We hebben onze toegangsrechten voor het duiken in De Nekker uitgebreid van 6 maand naar het volledig jaar (info volgt).
Wij hopen jullie hiermee over de streep te kunnen trekken om ook in 2021 lid te worden van BCD. We hebben écht àl onze leden nodig om het voortbestaan van onze clubwerking te garanderen !

Op onze website vinden jullie alle nodige info om je administratie in orde te brengen. Onder “lid worden” en via de knop “inschrijvingsformulier” of via deze link Lid worden? | BCD (bcd-duikclub.be), je vindt er ook het stappenplan om je in te schrijven. Eenvoudiger kan het niet.
Belangrijk! Alvorens je in te schrijven via het inschrijvingsformulier op de website, is het belangrijk dat je reeds je betaling hebt uitgevoerd en over een scan van je volledig ingevulde medische fiche beschikt.

Let op: je huidige verzekering loopt tot en met 31/03/2021. 
De hernieuwing van je medisch attest, je inschrijvingsformulier en je betaling moeten ten laatste tegen 28/02/2021 bij het BCD secretariaat  aangekomen zijn, zodat dit nog voor de deadline van 31/03/21 kan doorgegeven worden aan Nelos. 
Zo niet niet ben je niet meer verzekerd…

Aarzel niet om ons te contacteren indien je problemen zou ondervinden bij je inschrijving. Dit lijkt onwaarschijnlijk, zelfs de voorzitter is erin geslaagd 😉

Met virusvrije Nieuwjaarsgroeten,

Jullie BCD-Bestuur