BCD – Proevendag Bravos (update)

We hebben daarnet nog een mail ontvangen van Bravos. 
Kan je bij inschrijving ook melden welke proef je wenst af te leggen ? Indien nog niet gekend kan je vermelden “NTB”.

En hier de link naar de uitnodiging Proevendag BRAVOS (in de PDF zit ook de inschrijvingslink, gelieve deze te gebruiken).  

——————————————————————————————————-

Op 07 mei 2023 organiseert BRAVOS een proevendag voor alle duikbrevetten in onze huiscarrière in Vodelée. Deze proevendag is een unieke gelegenheid om zowel de diepe als de minder diepe proeven in veilige omstandigheden af te leggen. Zoals steeds zullen er ook voldoende instructeurs zijn om deze proeven af te nemen. Er worden twee duiken voorzien namelijk één in de voor- en één in de namiddag.
Rekening houdend met de regels van Vodelée dient BRAVOS vooraf het vermoedelijk aantal duikers te melden aan het bestuur van RCAS.

Ook BCD zal aan deze proevendag deelnemen. Dus indien je van plan bent die dag één of twee proeven (slechts één stijgproef per dag is toegelaten) of je wil als instructeur of als AI deelnemen om er proeven af te nemen, stuur dan ook zo vlug mogelijk (plaatsen kunnen beperkt worden en eerst ingeschreven eerst toegelaten) een mailtje naar duikschoolleider.bcdduikclub@gmail.com.