BCD – Duklo Pastafestijn

Nog een ter info, bijgevoegd een uitnodiging voor het Duklo Pastafestijn op zaterdag 20/11
 Beste Duklo vrienden, mede-duikers,  
   
Zoals elk jaar is het weer tijd om in ons overheerlijk Duklo Pastafestijn te duiken. Ook dit jaar doen we het een beetje anders, en serveren we u een lekker luxe pasta menu of een heerlijke kaasschotel.   
   
In tegenstelling tot vorig jaar kan je nu wel blijven ‘plakken’ om gezellig een frisse pint te drinken in ons nieuwe clublokaal. Dit jaar kan je opnieuw je kans wagen bij onze fantastische tombola.    
    
Via www.pasta.duklo.be kunnen bestellingen tot 12 november doorgegeven worden. Afhalen kan op 20 november tussen 11 en 18 uur in ’t Havenhuis Vaartkom 49 te Leuven. Leveringen binnen een straal van 20 km rond Leuven zijn ook mogelijk.   
 
Benieuwd naar het menu? Neem dan een kijkje op de bestelsite!  
   
Tot dan!   
Het Duklo feestcomité en Duklo bestuur