BCD – Oosterscheldeweekend van 27 tot 29 augustus 2021

Hey Bevers,

Bijgevoegd de uitnodiging en programma voor ons mini-Oosterscheldeweekend. Alle clubleden en partners zijn welkom ! Deze uitgestelde light versie gaat door van vrijdag 27 tot zondag 29 augustus. Jullie kunnen ons vrijdag al vervoegen, maar dat kan natuurlijk ook op zaterdag. 

Als jullie op de camping een plaatsje willen neem dan rechtsreeks contact op met Camping De Kreekoever en vermeld je bij de groep van BCD hoort. Graag ook inschrijven voor de duikjes op voorhand bij Michel. 

Zaterdagavond zorgt de club natuurlijk voor de traditionele apéro en gaan we samen gezellig barbecueën, zorg wel zelf voor proviand, tafel, stoelen en bestek !

Let ook op geldende Corona maatregelen, vanaf 8 augustus 2021 gelden er nieuwe regels voor reizigers die vanuit België Nederland inreizen. Reizigers zullen worden gevraagd een coronabewijs te tonen, of een negatieve PCR/NAAT-test niet ouder zijn dan 48 uur oud, of een negatieve antigeentest niet ouder dan 24 uur oud. 


Groeten,
Jullie bestuur